Nogomet

Gnabry: 'Vidjeli smo Liverpool i Barcelonu prošle sezone, moramo biti fokusirani'

Matej Kačan • srijeda, 26.02.2020.
Gnabry: 'Vidjeli smo Liverpool i Barcelonu prošle sezone, moramo biti fokusirani'

Dvostruki strijelac u pobjedu Bayerna kod Chelseaja, Serge Gnabry nije upadao u euforiju u izjavama nakon susreta. Nijemac je svjestan da je ovo tek pola posla...

Junak pobjede Bayerna svakako je bio Serge Gnabry. Njemački je nogometaš postigao prva dva gola za Bayern te je bio konstantna opasnost. Imao je Gnabry sjajnu šansu i za hat-trick, ali je pucao malo preko vrata. U izjavi poslije je Gnabry bio vrlo realan i sažet.

"U drugom poluvremenu smo na teren izašli snažno. Pritisnuli smo Chelsea te smo dobro iskoristili tu tranziciju. "Lewy" mi je poslužio dva gola na tanjuru, mogao ih je zabiti i sam. Ja sam postigao ta dva, ali je onda i on zabio taj jedan."

Usprkos visokoj pobjedi, Liga prvaka je varljivo natjecanje u kojem su mogući veliki preokreti. Dobro to na i Gnabry koji upozorava na potrebnu visoku razinu fokusa kod njegove momčadi.

"Tri gola nam ulijevaju mnogo samopouzdanja. Ipak se moramo dobro spremiti za uzvrat, moramo ga shvatiti najozbiljnije moguće. Vidjeli smo prošle sezone što je Liverpool napravio Barceloni i znamo da moramo biti pažljivi i fokusirani."

Inače, ovo su za Gnabryja bili pet i šesti pogodak u Londonu u Ligi prvaka ove sezone. On je s četiri pogotka bio i junak 7:2 gaženja Tottenhama dok je na klupi Bayerna još sjedio Niko Kovač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!