Nogomet

Flick: 'Chelsea nas ničim nije iznenadio, odigrali smo dominantno'

Matej Kačan • srijeda, 26.02.2020.
Flick: 'Chelsea nas ničim nije iznenadio, odigrali smo dominantno'

U izjavi za službene stranice Bayerna trener Hans Flick nije skrivao svoje zadovoljstvo učinjenim i postignutim na gostovanju u Londonu kod Chelseaja...

Nakon velike pobjede Bayerna na Stamford Bridgeu reakcije su iz oba tabora očekivane, a nije iznenadio ni trener pobjednika Hans Flick. Jasno je da je i on vrlo zadovoljan predstavom i učinkom svoje ekipe u Londonu.

"Bila je ovo vrlo fokusirana timska predstava u svih 90 minuta. Od početka smo pritisnuli protivnika te smo dominirali kroz cijeli tijek susreta. Čak smo i u prvom dijelu mogli realizirati šansu ili dvije. U drugom poluvremenu smo to uspjeli i vrlo smo sretni", zadovoljan je bio Flick.

Od utakmice se očekivao vatromet i spektakl jer i Chelsea voli igrati na gol, ali je Frank Lampard iznenadio s vrlo obrambenom postavom koja se oslanjala na kontre ili duge lopte na Girouda. No strateg Bayerna nije bio nimalo iznenađen.

"Bili smo spremni na sve od njih. Chelsea nas nije iznenadio ni na koji način svojom taktičkom postavom. Dobar je ovo rezultat za nas, ekipa je odigrala točno onako kako smo i zamislili prije susreta."

Naravno da nogometni svijet kroz cijelu noć i jutro nakon susreta bruji o junaku utakmice Sergeu Gnabryju. Nijemac je iz Arsenala odbačen kao višak, a ove je sezone zabio čak šest golova u samom Londonu.

"Poznajem Sergea već duže vrijeme. On se lijepo razvio u jako dobrog igrača. Vrlo je dobar u situacijama jedan na jedan te u šansama ispred gola. Vrlo smo sretni što ga imamo", kratko je zaključio strateg bavarske ekipe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!