Nogomet

Kutak za kladioničare: Velikani po prolaz u Europskoj ligi, košarkaški klasik u Moskvi

Matej Kačan • četvrtak, 27.02.2020.
Kutak za kladioničare: Velikani po prolaz u Europskoj ligi, košarkaški klasik u Moskvi

Četvrtak nam donosi vrlo bogat sportski dan, a dominira nogometna Europska liga. Da ne bude sve monotono odlučili smo ponudu začiniti jednim košarkaškim klasikom...

Arsenal - Olympiakos

Četvrtak donosi uzvrate Europske lige, a posebno zanimljiv je susret između Arsenala i Olympiakosa. Topnici iz Grčke nose prednost od 1:0, a za njih je europsko natjecanje možda i jedina šansa za spasiti sezonu koja je u Premier ligi ispod svakog očekivanja. Prednost od jednog gola nije nikakav povod za opuštanje te Arsenal mora biti siguran i kod kuće ako želi prolaz.

Prognoza: Pobjeda Arsenala

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Arsenala 1.55, remi 4.00, pobjeda Olympiacosa 6.50

Ajax - Getafe

Drugi posebno zanimljiv susret je onaj Ajaxa i Getafea. Španjolci su ove sezone europski hit te igraju jako dobro i u La Ligi, a sjajan rezultat nose i u Amsterdam. Ona potentna i mlada momčad Ajaxa je rasprodana i to više nije to, ali bi na svom terenu trebalo jurnuti na pobjedu. Ajax bi mogao pobijediti, a vidjet ćemo hoće li imati dovoljnu razliku za nadoknaditi 2:0.

Prognoza: Pobjeda Ajaxa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ajaxa 1.90, remi 3.50, pobjeda Getafea 4.20

CSKA - Barcelona

Nastavlja se i košarkaška Euroliga, a prvi dvoboj dana bit će susret velikana u Moskvi. Sastaju se CSKA i Barcelona i to je susret koji bi uvelike mogao odrediti sudbinu i sliku vrha ljestvice. Efes bi trebao biti siguran na prvoj ljestvici, a na mjesta od drugog do četvrtog pretendiraju ove dvije ekipe te madridski Real.

Zato je ovaj domaći susret prilika koju CSKA ne smije propustiti jer je do kraja ostalo tek sedam kola, a Barcelona bježi za dvije pobjede. CSKA će to svesti na tek jednu pobjedu razlike.

Prognoza: Pobjeda CSKA

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda CSKA 1.70, produžetak 13.0, pobjeda Barcelone 2.25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!