Rukomet

Lokomotiva do prednosti nakon prvog susreta četvrtfinala Challenge Cupa

Branimir Korać • nedjelja, 01.03.2020.
Lokomotiva do prednosti nakon prvog susreta četvrtfinala Challenge Cupa
Foto: Pixsell

Ždrijeb Challenge Cupa rukometašica spojio je u četvrtfinalu Lokomotivu i Bjelovar što znači da će hrvatski rukomet imati jednog predstavnika u polufinalu. Bliže su tome Lokosice koje su slavile u prvom susretu 30:23...

Prva utakmica četvrtfinala Challenge Cupa rukometašica nije donijela nikakvo iznenađenje. Lokomotiva je opravdala status favorita i odnijela je pobjedu protiv Bjelovara 30:23.

Lokosice su jedne od glavnih favoritkinja za osvajanje ovog natjecanja, no Bjelovarke jako dobro poznaju Lokomotivu stoga su Nenad Šoštarić i njegove igračice s dosta opreza prišle ovom susretu.

Gošće su održavale rezultatsku ravnotežu do polovice prvog poluvremena kada kreće odvajanje, Lokomotiva odlazi na četiri gola prednosti, a do poluvremena već je bilo i sedam razlike što je u završnici prvog dijela smanjeno na minus pet.

Ništa se nije promijenilo u drugom poluvremenu. Lokomotiva je nastavila stvarati razliku, a u 43. minuti prvi put je dosegla i dvoznamenkastu prednost (26:16). Bez problema održavala je razliku i na uzvrat u Bjelovar odnosi pobjedu 30:23.

U pobjedničkom sastavu osam golova postila je Kristina Prkačin, Stela Posavec dodala je sedam, a Paula Posavec šest golova. Kod Bjelovara Marija Borković zabila je šest golova.

Challenge Cup, četvrtfinale:
Lokomotiva - Bjelovar 30:23

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!