Nogomet

Ronaldinho uhićen u Paragvaju zbog lažnih dokumenata

Matej Kačan • četvrtak, 05.03.2020.
Ronaldinho uhićen u Paragvaju zbog lažnih dokumenata
Foto: Pixsell

Brazilska nogometna legenda i bivši najbolji igrač svijeta Ronaldinho uhićen je u Paragvaju zbog izrade i korištenja lažne putovnice pri ulasku u tu zemlju...

Bizarne vijesti stižu iz Paragvaja. Naime, nakon ulaska u tu južnoameričku zemlju je uhićena nogometna legenda i bivši igrač Barcelone, Ronaldinho. On i njegov brat Roberto uhićeni su u jednom paragvajskom hotelu zbog korištenja lažnih isprava, a u pitanju su lažne paragvajske putovnice.

U hotelu su pronađene paragvajske putovnice s imenima Ronaldinha i Roberta, a oni su u Paragvaj bili pozvani od strane tamošnjeg vlasnika kasina Nelsona Bellotija. Ronaldinho je tamo trebao održati nekoliko javnih druženja s navijačima.

Ronaldinho je trenutno bez brazilske putovnice zbog ekoloških razloga. naime, on i njegov brat su kažnjeni zbog ilegalnih načina ribarenja 2015. Brazilski sud je 2018. odredio visoku kaznu te je Ronaldinhu onemogućio izlazak iz zemlje.

Usprkos problemima sa zakonom i kaznama, Ronaldinho je u rujnu izabran za ambasadora brazilskog turizma. Službena izjava paragvajske policije oko ovog incidenta se još čeka.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!