Nogomet

Babić i Laukžemis odveli Tabor do važne pobjede protiv Triglava

Branimir Korać • četvrtak, 05.03.2020.
Babić i Laukžemis odveli Tabor do važne pobjede protiv Triglava
Foto: Pixsell

U 24. kolu slovenskog prvenstva Tabor iz Sežane upisao je domaću pobjedu protiv Triglava, slavio je 3:1, a među strijelcima je bio i hrvatski internacionalac Mario Babić...

Slovenci su tijekom tjedna odradili susrete 24. kola, a u zadnjem dvoboju kola u važnom susretu u borbi za opstanak, Tabor iz Sežane svladao je Triglav s 3:1. S ova tri boda Tabor je napredovao na ljestvici do sedmog mjesta čime je pobjegao iz zone ispadanja.

Triglav je rano poveo, već u petoj minuti Janković je zabio za 1:0, ali nastavak susreta pripao je domaćinu. Bio je bolji protivnik i zasluženo je stigao do preokreta i pobjede 3:1.

U završnici prvog dijela hrvatski internacionalac Mario Babić doveo je Tabor do poravnanja udarcem s ruba kaznenog prostora uz očajnu reakciju vratara kojem je lopta prošla kroz ruke i noge.

Igrač Istre 1961 na posudbi u Taboru, Karolis Laukžemis, u 78. minuti zabio je za preokret iz blizine nakon što se dobro snašao na odbijenoj lopti, a u sudačkoj nadoknadi Marko Krivičić postavio je konačnih 3:1.

Slovensko prvenstvo, 24. kolo:
Tabor - Triglav 3:1.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!