Ostali sportovi

Kreće odbojkaška Superliga za prvaka Hrvatske

Sportnet • petak, 06.03.2020.
Kreće odbojkaška Superliga za prvaka Hrvatske

Četiri sudionika kreće s natjecanjem u Superligi za prvaka, a u borbu za titulu uključuju se i Mladost Ribola Kaštela i zagrebačka Mladost koji su nastupali u MEVZA ligi...

U subotu 7. ožujka započinje hrvatska Superliga za prvaka Hrvatske, u kojoj nastupaju u Mladost Ribola Kaštela, Mladost Zagreb, Mursa Osijek i Rijeka.

Mladost Ribola Kaštela u prvom kolu dočekuje momčad Rijeke i s pravom utakmica zaslužuje epitet jadranski derbi, obzirom da su riječki odbojkaši regularni dio sezone završili na prvom mjestu.

Mladost Ribola Kaštela očekuje naporan ritam u sljedećih dva tjedna (pet utakmica), a svaka utakmica ima posebnu težinu. Obzirom da za plasman u Mevzu sljedeće sezone pravo imaju ekipe koje zauzimaju poziciju jedan ili dva u Superligi, svaka utakmica, odnosno svaki set imaju značaj, a također u Kupu Mladost Ribola Kaštela dočekuje Mladost Zagreb.

Svakako najvažniji i najzanimljiviji dio sezone je pred nama, a novost je da Mladost Ribola Kaštela pokreće vlastiti youtube kanal uz live prijenos svih utakmica na gostovanjima i kod kuće.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!