Košarka

Trener Orlando Magica napustio klupu usred susreta, ipak nema većih problema

Matej Kačan • subota, 07.03.2020.
Trener Orlando Magica napustio klupu usred susreta, ipak nema većih problema

Trener Orlando Magice Steve Clifford napustio je klupu u trećoj četvrtini susreta Magica i Timberwolvesa. Ipak nema razloga za brigu jer je posrijedi samo dehidracija...

Navijače i igrače Orlando Magica svakako je zabrinuo trenutak u trećoj četvrtini susreta protiv Minnesota Timberwolvesa kad je njihovom treneru Steveu Cliffordu pozlilo te se morao udaljiti s klupe. Clifford je odmah otišao u bolnicu u Minneapolisu gdje mu je detektirana tek dehidracija.

Kako javlja Adrian Wojnarowski, Clifford je odmah pušten iz bolnice te mu je dozvoljen povratak treniranju svoje ekipe koja trenutno leži na osmom mjestu Istoka te je usred borbe za doigravanje. Zato su ovo sjajne vijesti jer bi izbivanje trenera koji slovi za jednog od boljih obrambenih stručnjaka u ligi bio velik udarac.

Cliffordov Magic taj incident nije spriječio da odigra sjajno drugo poluvrijeme za 132:118 slavlje kod Timberwolvesa. Inače, ranije u petak je objavljeno kako zbog bolesti za Atlanta Hawkse neće igrati Trae Young, a prvi izvještaji iz Minneapolisa su govorili o Cliffordovoj bolesti.

Kombinirano s najavama kako NBA traži od svojih klubova da se spreme za mogućnost igranja pred praznim tribinama, te su vijesti izazvale teorije o pojavi koronavirusa u NBA na Twitteru. No službene vijesti ipak govore o mnogo bezazlenijem problemu za trenera Orlanda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!