Tenis

Hrvatski par poražen u drami protiv odličnih Indijaca

Mihaela Bradovski • subota, 07.03.2020.
Hrvatski par poražen u drami protiv odličnih Indijaca
Foto: Pixsell

Mate Pavić i Franko Škugor upisali su poraz u susretu parova protiv sjajnih Indijaca Rohana Bopanne i Leandera Paesa. Indija je tako smanjila zaostatak na 2:1 i ostala na životu te s nadom da može doći do preokreta...

Mate Pavić i Franko Škugor nisu uspjeli dovršiti posao i porazom protiv Leandera Paesa i Rohana Bopanne dvoboj između Hrvatske i Indije ostao je otvoren.

Nije tragedija izgubiti od para kao što je Bopanna/Paes, Pavić i Škugor nisu bili daleko i protiv takvih vrhunskih igrača imali su šanse za pobjedu, ali iskusni Indijci su ipak slavili.

Prvi set pripao je Indijcima uz jedan break. Bila je to ujedno i jedina break prilika u cijelom setu, stigla je kod 2:1 kada su Indijci svoju šansu iskoristili i prednost zadržali do kraja seta.

Drugi set donio je veliku borbu. Bopanna i Paes imali su break prednosti, hrvatski par je uzvratio i odluka je pala u tie-breaku. Tamo su spasili dvije meč lopte i na kraju s 11:9 stigli do trećeg seta.

Pavić i Škugor su u trećem setu poveli s 4:2, ali ponovno Bopanna i Paes podižu igru, rade preokret i nakon dvostruke servis pogreške Škugora odlaze do pobjede.

Tako još uvijek nema odluke tko će u Madrid, Hrvatska je bliža, ima još dvije meč lopte u singlu.

Hrvatska - Indija 2:1

Pavić/Škugor - Bopanna/Paes 3:6, 7:6(9), 5:7

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!