Košarka

LeBron James: 'Ako kažu da je za sigurnost svih najbolje igrati pred praznim tribinama, poslušat ćemo'

Branimir Korać • utorak, 10.03.2020.
LeBron James: 'Ako kažu da je za sigurnost svih najbolje igrati pred praznim tribinama, poslušat ćemo'

LeBron James promijenio je o potencijalnoj situaciji prema kojoj bi se NBA liga igrala pred praznim tribinama. Sada tvrdi da će igrači poslušati ligu i sve što odluči...

LeBron James bio je odlučan nakon prve najave o mogućem igranju i poručio je - ako će se igrati bez prisustva gledatelja, ja neću igrati. S malim odmakom ipak je promijenio mišljenje.

"Zanimljivo, kada mi je postavljeno pitanje, nisam imao pojma da se iza kulisa raspravlja o tome. Bit ću razočaran ako budemo igrali bez navijača, ipak igram za svoju obitelj i svoje navijače. Ali istovremeno morate slušati one koji prate situaciju. Ako osjećaju da je to najbolje za sigurnost igrača, franšize, lige, svi ih moramo poslušati", kaže sada James.

James je prvi put davao izjavu na distanci od novinara kao što je i predviđeno, nešto na što nije naviknuo s obzirom da je uvijek unutar gužve među novinarima.

"Ovako je puno sigurnije, vi novinari ste prijetnja gdje god se pojavim", uz smijeh je istaknuo James. "Nedostajete mi u mom balončiću, izazovno je ovako davati izjave."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!