Nogomet

Getafe neće putovati u Milano: 'Ako treba izgubiti, izgubit ćemo, ali ne želim preuzeti rizik'

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.03.2020.
Getafe neće putovati u Milano: 'Ako treba izgubiti, izgubit ćemo, ali ne želim preuzeti rizik'

Getafe bi trebao u četvrtak gostovati u Milanu kod Intera u prvom susretu osmine finala Europske lige, ali Španjolci su potvrdili da neće putovati za Italiju ni pod koju cijenu...

Izvjesno je kako prvi dvoboj osmine finala Europske lige između Intera i Getafea neće biti odigran. Getafe je tražio od Uefe ili igranje na neutralnom terenu ili odgodu susreta, pozitivan odgovor još nije stigao, a predsjednik kluba Angel Torres, nakon što je izdano i službeno priopćenje, potvrdio je da nema šanse da Getafe doputuje u Milano.

Kompletna Italija nalazi se u potpunoj izolaciji, situacija je uistinu dramatična i Španjolci ne žele niti pomišljati na put za Milano, u žarište epidemije koronavirusa kojim je u Italiji zaraženo preko deset tisuča ljudi.

"Zatražili smo od Uefe alternativna rješenja, ne želimo u žarište koronavirusa ako za to nema potrebe. Zatražili smo pomoć i Španjolskog nogometnog saveza. Ako trebamo izgubiti, izgubit ćemo, ali ne želim preuzimati taj rizik. Trebali smo tražiti posebnu dozvolu ministarstva za put u Italiju, ali neću tražiti nikakvu dozvolu za put na mjesto na kojem ne želim biti", poručio je Torres.

Predstavnici Getafea potpuno su u pravu i razumljiva je njihova reakcija, a sada je sve na Uefi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!