Automoto

Koronavirus i u Formuli 1: Dva člana Haasa i jedan McLarena u samoizolaciji

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.03.2020.
Koronavirus i u Formuli 1: Dva člana Haasa i jedan McLarena u samoizolaciji

Dva člana Haasove momčadi i jedan McLarenove nalaze se u samoizolaciji nakon što su testirani na koronavirus u Melbourneu gdje za vikend počinje nova sezona Formule 1...

Za vikend u Melbourneu počinje nova sezona Formule 1, a problemi su se pojavili uoči početka samog programa. Naime dva člana Haasa i jedan McLarena pokazivali su znakove bolesti te su testirani na koronavirus i od tada se nalaze u samoizolaciji.

Sva trojica su testirani u medicinskom centru u Albert Parku gdje će se i održati utrka te su proslijeđeni u hotel koji od tog trenutka ne napuštaju.

Glasnogovornici Haasa i McLarena potvrdili su kako su članovi momčadi bolesni, a testovi će pokazati je li riječ o zarazi koronavirusom.

"Očekujemo tijekom noći rezultate, a s aktivnostima nastavljamo po uobičajenom rasporedu", poručili su iz McLarena, a iz Haasa dodaju: "Dva člana našeg tima su u karanteni i ostali su u hotelskim sobama. Pokazivali su simptome bolesti."

Inače u Australiji je dosad zabilježeno 107 slučajeva zaraze koronavirusom, ali neće biti zabrane dolaska navijače na tribine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!