Nogomet

Roma ne može doputovati do Seville, dvoboj i službeno odgođen

Mihaela Bradovski • srijeda, 11.03.2020.
Roma ne može doputovati do Seville, dvoboj i službeno odgođen

Nastavljaju se veliki problemi oko odigravanja utakmica diljem Europe zbog epidemije koronavirusa. Nakon što je Getafe odbio putovati u Milano na dvoboj Europske lige protiv Intera, Roma nije dobila dozvolu za slijetanje zrakoplova u Španjolsku i nema kako doći do Seville...

Roma je danas trebala otputovati za Sevillu gdje je prema rasporedu u četvrtak trebao biti odigran susret osmine finala Europske lige. Međutim Rimljani nisu uspjeli doputovati do Seville.

Španjolske vlasti nisu dopustile slijetanje zrakoplova s Rominim igračima na njihov teritorij. Španjolska je uvela zabranu svih letova prema Italiji i iz Italije prema Španjolskoj te je postojala opcija prema kojoj je Roma mogla doletjeti do portugalskog Fara pa autobusom do Seville, ali niti Portugalci nisu bili široke ruke.

Stoga su iz Rome poručili kako definitivno ne dolaze u Sevillu, a razlog je nemogućnost ulaska u Španjolsku.

Sada je sve u rukama Uefe koja mora u kratkom roku odlučiti što će biti s tim dvobojem, ali i onim između Intera i Getafea.

Neslužbeno talijanski mediji tvrde kako niti igrači Seville nisu željeli igrati protiv Rome te su tražili od klupskih čelnika odgodu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!