Košarka

Prazne dvorane i u NBA: Warriorsi i Netsi igraju u praznom Chase Centru

Matej Kačan • srijeda, 11.03.2020.
Prazne dvorane i u NBA: Warriorsi i Netsi igraju u praznom Chase Centru

Prva NBA utakmica koja će se zbog koronavirusa odigrati iza zatvorenih vrata je susret Golden State Warriorsa i Brooklyn Netsa u Chase Centru u San Franciscu...

Utakmice iza zatvorenih vrata zbog epidemije i straha od širenja koronavirusa zahvatile su i NBA ligu. U srijedu su Golden State Warriorsi objavili kako će zbog odluke grada San Francisca utakmica protiv Brooklyn Netsa biti odigrana u praznoj dvorani.

Bit će to prva utakmica bez gledatelja, a na rasporedu je u četvrtak u Chase Centru, novootvorenoj dvorani Warriorsa koji su se iz Oaklanda preselili u San Francisco. Warriorsi se još međusobno sastaju s osobljem i igračima, a nakon utakmice s Netsima će igrati van svoje dvorane do 25. ožujka.

NBA nastavlja razgovarati s ekipama, a za srijedu je zakazan konferencijski poziv u kojem će sudjelovati bar jedan predstavnik svake ekipe. Kao jedno od mogućih rješenja se spominje i prebacivanje nekih utakmica u gradove koji još nisu pogođeni zarazom.

Jedan od velikih protivnika igranja pred praznim tribinama bio je LeBron James koji je na prvu rekao kako neće igrati tako, ali je posljednjih dana promijenio mišljenje pa je kazao da će poslušati svaku odluku, pa tako i igranje iza zatvorenih vrata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!