Ostali sportovi

UFC nastavlja s borbama, sve seli u Vegas

Matej Kačan • petak, 13.03.2020.
UFC nastavlja s borbama, sve seli u Vegas

Jedina veća sportska organizacija koja nije prekinula svoja natjecanja je američki UFC koji će s borbama nastaviti u praznim dvoranama, ali pred malim ekranima...

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je kako se UFC borbe neće otkazivati. UFC nastavlja s pay-per-view prijenosima, a sve će se borbe preseliti u Las Vegas gdje će se održavati u praznim dvoranama.

Tako će se održati borba između Francisa Ngannoua i Jairzinha koja će se iz Columbusa preseliti u Las Vegas 28. ožujka, a ista stvar će se dogoditi i s Fight Nightom. Oba će se događaja održati iza zatvorenih vrata. Naravno, najveće je zanimanje za UFC 259 događajem i borbom Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, ali detalji oko toga nisu poznati.

Moguće je otkazivanje te borbe 15. travnja u New Yorku, ali se možda i ona preseli u Las vegas i održi pred praznim tribinama samo za televizijske i pay-per-view gledatelje.

"Mi radimo na rješavanju problema, umjesto da paničarimo kao svi. Razgovaramo sa zdravstvenim i Vladinim autoritetima i tražimo način kako da sport učinimo sigurnim za borce te da nastavimo s eventima. Situacija je takva kakva je, ali mi ćemo učiniti što uvijek činimo. Pobrinut ćemo se da se dva zdrava borca mogu natjecati", kazao je White.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!