Ostali sportovi

Hrgovićeva borba odgođena, razmatra se novi datum

Mihaela Bradovski • utorak, 17.03.2020.
Hrgovićeva borba odgođena, razmatra se novi datum
Foto: Pixsell

Filip Hrgović zbog pandemije koronavirusa neće biti u ringu 16. travnja kako je predviđeno. Matchroom Boxing objavio je odgodu događaja...

Svjetski sport je u totalnom kolapsu i praktički sva događanja se odgađaju. Sve je teže pronaći događaj koji se održava, nikome u ovom trenutku nije do zabave, a među onima čiji je događaj odgođen za neka bolja vremena je i Filip Hrgović.

Hrgović je 17. travnja trebao u ring u Oxon Hillu, protivnik mu je trebao biti Amerikanac Jerry Forest, ali ako i dođe do te borbe, ona će se održati u nekom kasnijem terminu.

Matchroom Boxing potvrdio je kako se cijeli događaj zakazan za 17. travnja u ovom trenutku otkazuje za neka bolja vremena.

"Događaj Matchroom Boxinga u MGM National Harboru u Oxon Hillu zakazan za 17. travnja otkazuje se zbog pandemije COVID-19 koronavirusa. Matchroom Boxing istražuje alternativne opcije kako bi održao ovaj događaj, uključujući i neki drugi datum", stoji u priopćenju.

Osim borbe Hrgovića i Foresta, u Oxon Hillu trebali su se boriti i Regis Prograis i Maurice Hooker, Cecilia Braekhus i Jessica McCaskill te Danijar Jeleusinov i Julius Indongo.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!