Rukomet

Njemački rukometni reprezentativac zaražen koronavirusom

Branimir Korać • četvrtak, 19.03.2020.
Njemački rukometni reprezentativac zaražen koronavirusom
Foto: Pixsell

Novi slučaj zaraze koronavirusom u njemačkom rukometu i to još jedan u Rhein-Neckar Löwenu. Nakon Madsa Mensaha Larsena, pozitivan je bio i Jannik Kohlbacher...

Niti u svijetu rukometa ne mogu pobjeći od pandemije koronavirusa. U njemačkim klubovima zabilježen je još jedan slučaj zaraze i to kod još jednog reprezentativca.

Prvo je objavljen pozitivan test kod danskog reprezentativca Madsa Mensaha Larsena, a sada i kod njegovog suigrača iz Rhein-Neckar Löwena, inače njemačkog reprezentativca Jannika Kohlbachera.

Nakon što je postalo poznato kako postoje pozitivni nalazi, kompletna momčad Rhein-Neckar Löwena stavljena je u karantenu.

Međutim nisu samo oni završili u karanteni već i njemačka reprezentacija. Naime Kohlbacher je bio s reprezentacijom na pripremama, Njemačka je trebala igrati protiv Nizozemske, taj dvoboj je odgođen, a nakon što je postao poznat Kohlbacherov nalaz, igrači su se zaputili u samoizolaciju, uključujući i Gensheimera i Druxa koji su samo boravili uz reprezentaciju i nisu trenirali zbog ozljeda.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!