Nogomet

Mikel: 'Kada sam rekao da neću obrisati komentar, poručeno mi je da više neću igrati'

Branimir Korać • petak, 20.03.2020.
Mikel: 'Kada sam rekao da neću obrisati komentar, poručeno mi je da više neću igrati'
Foto: Pixsell

John Obi Mikel napustio je Trabzonspor nakon što mu je raskinut ugovor. Nigerijac je ušao u sukob s klubom nakon komentara poslije odluke o nastavku igranja...

Turci su predugo odolijevali i nisu htjeli prekinuti sezonu. Predsjednik Trabzonspoora imao je svoje viđenje cijele situacije.

"Nogomet je jedna od stvari koje su pomogle ljudima da se oslobode stresa, zabave se i zaokupe svoje misli. Ako suspendiraju ligu na duže vrijeme, za mjesec dana nećemo imati dovoljno sudaca koji bi se bavili razvodima brakova", rekao je predsjednik Trabzonspora Ahmet Agaoglu.

Takvo što nije iznanedilo John Obija Mikela.

"Ovo samo pokazuje kakvo je tamo razmišljanje, morao sam biti iskren i brutalan. To samo pokazuje da njih nije briga za ljudski život. Njih nije briga što se događa u svijetu, važno im je samo osvojiti ligu. Razlog zbog kojeg sam potpisao za Trabzonspor je borba za naslov i dao sam 100 posto od sebe u svakom susretu. Međutim u ovakvoj situaciji kada se svijet suočava s teškim vremenom, nisam mislio da se treba nastaviti s nogometom."

Predsjednik Tranzonspora tražio je od Mikela brisanje spornog posta s Instagrama pšto je ovaj odbio.

"Poručio mi je kako ne smijem to raditi, da smo u borbi za naslov prvaka i to moram povući. Odgovorio sam mu da neću obrisati komentar i da je to moje mišljenje. Svijet prolazi kroz teške dane i morate se probuditi."

"Rekao mi je da ako ne obrišem, neću igrati do kraja sezone na što sam mu poručio da sam spreman na to. Reći ću treneru da te više ne koristi, završio je."

Mikel tvrdi kako su igrači bili uplašeni igranja unatoč praznim tribinama.

"I dalje je postojala opasnost zaraze jer je na stadionu bilo puno akreditiranih osoba. Viodio sam što se događa, bio sam na klupi, igrači su bili uplašeni i nisu bili motivirani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!