Nogomet

Predsjednik meksičke nogometne lige pozitivan na COVID-19

Matej Kačan • subota, 21.03.2020.
Predsjednik meksičke nogometne lige pozitivan na COVID-19

Predsjednik meksičke nogometne Lige MX Enrique Bonilla pozitivan je na virus COVID-19, poznatiji kao koronavirus. Objavili su to u petak navečer službeni kanali lige...

Koronavirus ne zaobilazi ni Sjevernu Ameriku. Nakon više NBA slučajeva i jedan NFL pozitivan test, u petak smo saznali i novu sportski istaknutiju osobu u Meksiku koja je zaražena. Nakon predsjednika Atletico San Luisa Alberta Marrera riječ je i o predsjedniku Lige MX Enriqueu Bonilli.

Objavljeno je to u noći s petka na subotu, a u priopćenju se navodi kako Bonilla nema simptoma te se nalazi u samoizolaciji, a nagađa se da je virus dobio na putovanjima u Španjolskoj gdje je često sudjelovao na Fifinim sastancima u ime meksičke lige. Liga MX je prekinuta od 15. ožujka te ne postoji datum na koji bi se trebala nastaviti, a u Meksiku je trenutno koronavirusom zaraženo 118 ljudi.

"I dalje ću se informirati o situaciji kroz koju prolazi ova država te ću istraživati alternative i rješenja za istu. Pogotovo za obitelj Lige MX i Ascenso X", rekao je Bonilla u prevedenom priopćenju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!