Nogomet

Cristiano Ronaldo sa svojim menadžerom potpuno opremio tri odjela intenzivne njege

Branimir Korać • srijeda, 25.03.2020.
Cristiano Ronaldo sa svojim menadžerom potpuno opremio tri odjela intenzivne njege

Brojnim donatorima koji pomažu bolnicama i laboratorijima u ovim teškim trenucima pridružili su se i Cristiano Ronaldo i njegov menadžer Jorge Mendes...

Cristiano Ronaldo i Jorge Mendes donacijom vrijednom oko milijun eura opremili su tri odjela intenzivne njege u Portugalu gdje se bore sa zaraženima koronavirusom.

Donacija je upućena u bolnice u Lisabonu i Portu, a predsjednici uprave tih bolnica potvrdili su kako su dobili donaciju.

"Kontaktirao nas je Jorge Mendes kako bi zajedno s Cristianom Ronaldom opremio naše dvije jedinice intenzivne njege za bolesnike zaražene koronavirusom koji su u teškom stanju. Tu su respiratori, monitori, pumpe, kreveti, kompletna oprema potrebna za intenzivnu njegu teško oboljelog", rekao je Daniel Ferro, prvi čovjek lisabonske Santa Maria bolnice.

Predsjednik uprave Centro Hospitalar Universitario do Porto Paulo Barbosa također je zahvalan na inicijativi.

"Ova donacija omogućit će nam otvaranje jedinice intenzivne njege s 15 kreveta potpuno opremljenih svim instrumentima. Zahvaljujemo Cristianu Ronaldu i Jorgeu Mendesu na ovoj vrlo korisnoj inicijativi u vrijeme kada država treba svakog pojedinca", istaknuo je Barbosa.

Mendes je već donirao tisuću maski i 200 tisuća zaštitnih rukavica bolnici Sao Joao u Portu te još osam respiratora za bolnice diljem Portugala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!