Nogomet

Dobre vijesti iz Turske: Prosinečki negativan na COVID-19

Matej Kačan • nedjelja, 29.03.2020.
Dobre vijesti iz Turske: Prosinečki negativan na COVID-19
Foto: Pixsell

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik BiH Robert Prosinečki dobio je negativan nalaz nakon testiranja na koronavirus. On je bio testiran zajedno sa svim članovima Kayserispora koji ima jedan potvrđen slučaj...

Dobre vijesti stižu iz Turske gdje je na koronavirus testiran trener Kayserispora Robert Prosinečki. Bivši hrvatski reprezentativac, izbornik BiH i član stručnog stožera hrvatske reprezentacije je testiran zajedno sa svim ostalim članovima tog kluba.

Prosinečki i kolege su se testirale nakon što je u klubu potvrđen jedan slučaj COVID-19 virusa, ali je srećom popularni "Žuti" negativan, kao i njegovi pomoćnici Dragan Spasić i Gordan Ciprić.

51-godišnji Prosinečki spada u rizičnu skupinu zbog tri operacije koje je imao 2018. zbog bolesti i stalnih bolova u trbuhu. No srećom se sve dobro završilo jer nakon operacija nema nikakvih problema, a virus ga nije "dohvatio".

Prosinečki je na klupu turskog fenjeraša sjeo u prosincu 2019. te je znatno podigao formu Kayserispora u turskom prvenstvu koje je najdulje odolijevalo odgodama zbog koronavirusa, ali je ipak obustavljeno.

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!