Nogomet

Dzjuba: 'Najteži trenutak u karijeri je poraz u četvrtfinalu SP-a od Hrvatske'

Mihaela Bradovski • petak, 03.04.2020.
Dzjuba: 'Najteži trenutak u karijeri je poraz u četvrtfinalu SP-a od Hrvatske'
Foto: Pixsell

Napadač Zenita i ruske reprezentacije Artjom Dzjuba izdvojio je poraz protiv Hrvatske kao najteži trenutak u karijeri...

Artjom Dzjuba vrlo je važan kotačić i Zenita i ruske reprezentacije, a u zadnjem intervjuu osvrnuo se na niz zanimljivih tema. Priznao je kako mu je madridski Real najdraži klub i da bi tamo zaigrao kada bi se pružila prilika.

"Od malih nogu navijam za Real Madrid. To je moj najdraži klub od vremena Zidanea, Beckhama, Gutija, Raula, Roberta Carlosa, Figa, Hierra, Salgada, Casillasa... Kada bi se pružila prilika, odmah bih pristao igrati za Real."

Dzjuba je progovorio i p menadžerima u nogometu, vrlo je ogorčen na one s ruskog tržišta.

"U Rusiji su oni vrlo zli. Oni bi trebali biti starija braća igračima, biti s njima i u dobru i u zlu. Ovdje kod nas nestanu čim se pojavi i najmanji problem, ali obavezno zadrže novac."

Najteži trenutak u karijeri je ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske.

"Najteži trenutak u karijeri je poraz u četvrtfinalu SP-a od Hrvatske. Bilo je to potpuno razarajuće, ali tog dana nije bilo suza. Inače sam vrlo sentimentalan, prijatelji su mi se smijali jer sam plakao gledajući Kung Fu Pandu."

Progovorio je i o VAR-u kojeg smatra dobrom inovacijom i nečim što pomaže nogometu.

"Ja sam za videoasistenciju. To čini nogomet čišćim, korektnijim. Međutim VAR se ne koristi uvijek na ispravan način pa postoje smiješne situacije. Ne možeš koristiti VAR proizvoljno. Na Svjetskom prvenstvu funkcionirao ej jako dobro, ali kasnije su se javljali problemi u Engleskoj, Rusiji, interpretacija nije svuda ista."

#ostanitedoma

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!