Košarka

Bogdanovićeva momčad otpušta nekošarkaško osoblje

Matej Kačan • subota, 04.04.2020.
Bogdanovićeva momčad otpušta nekošarkaško osoblje

Tužne i teške vijesti stižu iz SAD-a gdje je NBA momčad Utah Jazz morala otpustiti nekošarkaško osoblje, a ostatku organizacije značajno smanjiti primanja...

Kako prenosi najpoznatiji NBA insajder Adrian Wojnarowski, američka "Miller grupa" koja je vlasnik Utah Jazza radi bolne rezove uslijed pada poslovanja uzrokovanog koronavirusom. tako će bez posla ostati nekošarkaško osoblje u klubu Bojana Bogdanovića.

Baš je Jazz prva NBA ekipa koja je prijavila slučajeve zaraze koronavirusom, a zbog njihovog centra Rudyja Goberta i njegovog pozitivnog nalaza je NBA sezona i prekinuta. Ova vijest dolazi gotovo u isto vrijeme kad i neki ljudi iz uskih NBA krugova govore kako je nastavak sezone praktički nemoguć.

Jazz je u petak objavio i šturo priopćenje povodom vijesti o rezovima u kojem se navodi kako se grupa Miller nažalost morala odlučiti na teške i bolne rezove i reducirati mali postotak radne snage. Navodi se da je organizacija tjednima radila na mjerama štednje, ali da je došla do točke kad je morala pozdraviti jedan broj zaposlenika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!