Nogomet

Milović: 'Sumnjam da se prvenstvo neće nastaviti pa makar i s tom jednom utakmicom'

Mihaela Bradovski • subota, 04.04.2020.
Milović: 'Sumnjam da se prvenstvo neće nastaviti pa makar i s tom jednom utakmicom'
Foto: Duje Bonačić

Samo jedno kolo nedostaje Belgijcima za odigrati i završili bi regularan dio sezone. Uefi se nije svidjela njihova odluka o prekidu sezone i moguće je da će biti izmijenjena.

Goran Milović javio se iz Belgije gdje očekuje definitivnu odluku o nastavku sezone što je sada neizvjesno kako će se rasplesti.

"Situacija je nova i iako su Belgijci jednoglasno zatražili prekid natjecanja, ovo je veliko upozorenje. Jučer se izglasao taj prekid, ali do 15. travnja kada je skupština sve je moguće. Nije isključeno da se odigra to jedno kolo čime bi se završio regularan dio sezone i moglo bi se proglasiti pobjednika i odrediti tko će u europske kupove. Za velike belgijske klubove bio bi težak udarac da ne mogu sljedeće sezone u Europu. Ono što UEFA kaže morat će se ispoštovati", kaže Milović za Sportske novosti.

Milović je još uvijek član Oostendea koji je bio pri kraju u pregovorima s novim ulagačem iz SAD-a, ali situacija se zakomplicirala.

"Problem je vlasništvo bivšeg gazde kluba nad jednom tribinom zbog čega su Amerikanci odustali od ulaganja."

Milović ne vidi problem ako se bude trebala odigrati samo jedna utakmica i poručuje: "Sumnjam da se prvenstvo neće nastaviti pa makar i s tom jednom utakmicom."

Inače čelnici Belgijskog nogometnog saveza i Uefe obavili su sastanak i imaju ideju o dogovoru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!