Ostali sportovi

Bjelorusi se ponudili za domaćinstvo borbe između Fergusona i Nurmagomedova

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2020.
Bjelorusi se ponudili za domaćinstvo borbe između Fergusona i Nurmagomedova

Dugo iščekivani UFC 249 sa središnjim događajem i borbom između Tonyja Fergusona i Habiba Nurmagomedova je pod velikim upitnikom, a kao opcija za održavanje pojavila se Bjelorusija...

Da Bjelorusi nisu previše zabrinuti oko širenja koronavirusa, to već znamo, sportski događaji tamo se najnormalnije događaju, uključujući i prisustvo gledatelja. Nakon što je postalo jasno da se UFC 249 neće održati u New Yorku, tražile su se alternativne lokacije da bi poručeno kako borbe između Tonyja Fergusona i Habiba Nurmagomedova neće biti.

Habib je u Rusiji i upitno je može li doći na borbu protiv Fergusona, kao potencijalna zamjena spominje se Justin Gaethje što Fergusona baš i nije impresioniralo.

Tijekom ponedjeljka bit će poznat fight card za UFC 249, a kao potencijalna opcija za održavanje borbe između Habiba i Tonyja odjednom se pojavila Bjelorusija.

"Ponudili smo točne dvorane, jedna od njih je i Minsk Arena koja može primiti 15 tisuća ljudi. Isprva su nam se zahvalili na ponudi, ali onda su nam javili da smo B opcija. Postoje već neke lokacije koje razmatraju iako Dana White ne govori o tome. U svakom slučaju zahvalni su nam i spremni razmotriti i Minsk makar za budućnost", istaknuo je Maksim Korolkov predsjednik Bjeloruskog saveza slobodne borbe.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!