Nogomet

Aganović: 'Natjecanje je suspendirano, a zajedničkih treninga nema do 20. travnja'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 06.04.2020.
Aganović: 'Natjecanje je suspendirano, a zajedničkih treninga nema do 20. travnja'
Foto: Pixsell

I ciparsko prvenstvo je zaustavljeno te su igrači u izolaciji. Adnan Aganović član je AEL-a iz Limassola te će biti bez treninga barem do sredine travnja...

Iako situacija na Cipru nije tako kritična, prvenstvo je zaustavljeno i nema treninga s momčadi.

"Natjecanje je suspendirano, a zajedničkih treninga nema do 20. travnja. Svi imamo individualni program rada kojeg se pridržavamo", govori Aganović za Sportske novosti i dodaje:

"Nije loše na Cipru, bio sam u AEL-u i prije odlaska u Steauu i vratio sam se. Liga je vrlo solidna, u ekspanziji, a u nogomet se dosta ulaže. Ciparski klubovi više nisu prolaznici u europskim natjecanjima. Šifo i Vrgoč s Anorthosisom su na vrhu, dijele prvo mjesto s Omonijom i kandidati su za naslov prvaka. Ne treba otpisati APOEL koji je individualno najjači i može dostići tih šest bodova zaostatka."

Niti Ciprani ne znaju hoće li se sezona nastaviti.

"Viša sila je u pitanju i nitko ne može nešto pretpostaviti. Cipar je zadnja članica Europske unije do koje je virus došao, trenutno imamo oko 200 zaraženih i dva smrtna slučaja. Dobro je to što smo otočna država pa je lakše kontrolirati situaciju. Svijest je proradila, na ulicama nema ljudi, nema nastave, sve je zatvoreno kao i u Hrvatskoj. Kada izlazite iz kuće morate na određeni broj poslati SMS i ako te policija zatekne na cesti tri sata nakon poslanog SMS-a, kazna je 150 eura."

#ostanitedoma

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!