Ostali sportovi

Dana White osigurava privatni otok za UFC borbe

Matej Kačan • utorak, 07.04.2020.
Dana White osigurava privatni otok za UFC borbe

Šef UFC-a Dana White svim se silama trudi da njegov sport i organizacija ne padnu u žrvanj pauza i otkazivanja zbog koronavirusa pa je najavio osiguravanje privatnog otoka za UFC borbe...

O šefu UFC-a Dani Whiteu mnogi imaju podijeljena mišljenja, no jedno je sigurno - on nikad ne odustaje. Tako je u razgovoru za američki TMZ otkrio da je pronašao način da se borbe u njegovoj organizaciji održavaju i tijekom pandemije koronavirusa.

Naime, White je kazao kako je "za dan ili dva" udaljen od osiguravanja privatnog otoka na kojem bi se borbe održavale iza zatvorenih vrata na sigurnoj distanci od ostatka koronavirusom zaraženog svijeta. Borci bi na otok dolazili privatnim avionima te bi bili izolirani i sigurniji nego da se bore u gradovima.

Iako je nekoliko dana udaljen od osiguravanja otoka, White je kazao kako bi nakon toga trebali mjeseci priprema i radova prije nego što bi se na otoku mogle održavati borbe tako visoke produkcije kao što je UFC organizacija.

Tako se UFC 249 neće održati na tom otoku jer je na rasporedu 18. travnja, ali je White još prije kazao kako ima tajnu lokaciju za borbu, a da će se na toj lokaciji borbe održavati i svaki tjedan kroz dva mjeseca prije potencijalne selidbe na otok. Naravno, cijelo osoblje koje bude dolazilo na tu lokaciju će se detaljno testirati.

U ponedjeljak je objavljen i drugi borac na UFC 249 koji će zamijeniti Rusa Khabiba Nurmagomedova. Tako će se s Tonyjem Fergusonom boriti 31-godišnji Justin Gaethje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!