Ostali sportovi

Legendarni QB Steelersa ne smatra da je Brady najbolji svih vremena

Matej Kačan • nedjelja, 12.04.2020.
Legendarni QB Steelersa ne smatra da je Brady najbolji svih vremena

Legendarni igrač američkog nogometa i četverostruki NFL prvak s Pittsburgh Steelersima Terry Bradshaw je u razgovoru za NY Post kazao kako ne može reći da je Tom Brady najbolji QB svih vremena...

Ovog je proljeća Tom Brady nakon 20 godina promijenio klub te je iz svojih New England Patriotsa otišao u Tampa Bay Buccaneerse. Brady je u Patriotsima osvojio rekordnih čak šest NFL naslova, ali ni to nije dovoljno da ga bivši igrač i današnji NFL komentator Terry Bradshaw proglasi najboljim quarterbackom ikad.

"Ne mogu reći da je Brady najbolji quarterback svih vremena. Teško se može dati definitivni odgovor na takvo pitanje. Možda je najbolji u zadnjih 30 godina. je li bolji od Rogera Staubacha? Ne. Od Dana Foutsa? Ne. Nije bolji ni od Dana Marina ako pričamo sa strane talenta", iskreno će Bradshaw.

Očito Bradshaw brani stariju generaciju bacača kojoj i sam pripada jer je kao QB Pittsburgh Steelersa osvojio čak četiri Super Bowla u šest godina od 1974. do 1979. U dva od ta četiri finala je bio MVP, a u Steelersima je proveo čitavu karijeru od 13 godina.

"Istina je da Brady ima najviše Super Bowl pobjeda i to ga stavlja u ovaj razgovor. No, ipak ne bih mogao reći da je bolji od Joea Montane. Od Drewa Breesa vjerojatno je bolji", završio je Bradshaw.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!