Nogomet

Hakimi: 'Ne znam do kada mi traje ugovor s Realom, to je pitanje za mog menadžera'

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.04.2020.
Hakimi: 'Ne znam do kada mi traje ugovor s Realom, to je pitanje za mog menadžera'

Achraf Hakimi nalazi se na posudbi u dortmundskoj Borussiji, još uvijek je pod ugovorom s Real Madridom, a poveći broj klubova zainteresiran je za njegovo dovođenje...

U ljeto 2018. godine Achraf Hakimi preselio je na dvogodišnju posudbu u dortmundsku Borussiju koja upravo završava na kraju aktualne sezone. Hakimi je u Dortmundu prilično napredovao i za njega je zainteresirano "pola Europe".

"Tko ne bi bio ponosan na to, sretan sam svojim nastupima. U lipnju bih trebao donijeti odluku o budućnosti i tu bih se trebao vratiti u Madrid. Još nismo bili u kontaktu s Realom po tom pitanju, ali vjerujem da ćemo uskoro imati razgovor o tome što je najbolje za mene. Ne znam kada mi ugovor završava, to je pitanje za mog menadžera. To je još uvijek onaj ugovor koji sam potpisao 2017. godine", kaže Hakimi za Cadena SER.

Zainteresiranih klubova za njegovo dovođenje ne nedostaje. U Borussiji su sigurno zadovoljni onim što je pružao, sada niti Real vjerojatrno nije ravnodušan, a već su se spominjali i Bayern, PSG, Juventus i Chelsea kao potencijalne nove sredine.

Uskoro se očekuje i nastavak sezone u Njemačkoj, trenutno je aktualan datum 9. svibanj.

"To je neki okvirni datum i može se još mijenjati. Nadam se da ćemo nastaviti što prije tim bolje. No morat ćemo biti vrlo oprezni sa situacijom u kojoj se nalazimo."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!