Ostali sportovi

Junak 50. Super Bowla pozitivan na COVID-19, pripada rizičnoj skupini

Matej Kačan • petak, 17.04.2020.
Junak 50. Super Bowla pozitivan na COVID-19, pripada rizičnoj skupini

NFL zvijezda i heroj Super Bowla Von Miller pozitivan je na koronavirus, potvrdio je sam igrač. Zvijezda Denver Broncosa se osjeća dobro te je u karanteni kod kuće...

Junak jubilarnog 50. Super Bowla i jedan od rijetkih obrambenih igrača koji je dobio nagradu MVP-a finala, Von Miller je pozitivan na koronavirus. Potvrdio je to sam igrač u izjavi, a na isto su potvrdno reagirali i njegovi Denver Broncosi.

Igrač se nalazi u kućnoj karanteni te se osjeća dobro, no ono što je opasnost jest to da Miller pripada rizičnoj skupini jer boluje od astme. Takve smetnje u respiratornom sustavu su lako podložne daljnjem kompliciranju u slučaju zaraze koronavirusom.

"Istina je. Bio sam doma i počeo sam malo kašljati. Znate, imam astmu i prije par dana sam počeo kašljati. Djevojka mi je rekla da mi u snu kašalj ne zvuči normalno. I dalje nisam siguran što se točno dešava, ali vam mogu reći da sam dobro raspoložen. I dalje sam Von", kazao je Miller za lokalne medije.

Miller je drugi NFL igrač koji je pozitivan na koronavirus, a njegovi Denver Broncosi su se javili izjavom u kojoj potvrđuju da je Miller prvi i zasad jedini član njihove organizacije koji je zaražen.

"Vonu je dobro i oporavlja se kod kuće u samoizolaciji. Pod brigom je ekipe liječnika koji prate sve procedure tretmana koronavirusa i osiguravaju sigurnu okolinu za Vona i našu zajednicu.", stoji u izjavi Broncosa.

31- godišnji Miller je bio drugi izbor na NFL draftu 2011., a vrhunac karijere je dosegao 2016. u 50. Super Bowlu u kojem su njegovi Broncosi svladali Carolina Pantherse 24:10, a Von je kao obrambeni igrač proglašen najkorisnijim igračem finala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!