Zimski sportovi

Gretzky: 'Vjerujem da će se NHL igrati na ljeto'

Matej Kačan • nedjelja, 19.04.2020.
Gretzky: 'Vjerujem da će se NHL igrati na ljeto'

Jedan od najboljih hokejaša u povijesti, Wayne Gretzky vjeruje kako će se njegov sport i NHL liga ipak igrati na ljeto usprkos krizi oko koronavirusa...

Ponajbolji hokejaš u povijesti i NHL legenda Wayne Gretzky smatra i vjeruje kako će se hokej i još neki sportovi ipak igrati ovo ljeto. Vlasnik mnogih NHL rekorda je uvjeren da će autoriteti u SAD i Kanadi naći rješenje te da će se sezona uspjeti dovršiti.

"Stvarno vjerujem da će nekako vođe ove zemlje i Kanade uspjeti ovo riješiti i shvatiti i stvarno vjerujem da ćemo vidjeti hokej i još neke sportove u lipnju, srpnju i kolovozu. Bilo to u ovom ili nekom drugom obliku, ali stvarno vidim da to postaje stvarnost, mislim da će se to dogoditi", optimističan je ponajbolji hokejaš ikad.

Ta izjava dolazi nakon rasprave koja se odvija u NHL-u oko održavanja neke skraćene i modificirane verzije doigravanja, ali je predsjednik Sindikata NHL igrača Donald Fehr kazao kako rasprave o tome nisu održane.

"Nismo imali diskusije o tome osim općeg razumijevanja o tome da se gledaju sve mogućnosti koje uključuju i neutralne lokacije. Pod neutralnim lokacijama se smatraju mjesta koja nisu dom nijedne od NHL ekipa", kazao je Fehr za ESPN.

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!