Ostali sportovi

Veliki ruski trener: 'Tyson Fury nema konkurenciju u teškoj kategoriji'

Branimir Korać • srijeda, 22.04.2020.
Veliki ruski trener: 'Tyson Fury nema konkurenciju u teškoj kategoriji'

Veliki ruski trener koji trenutno radi s poljskim teškašima Krzysztofom Glowackim i Krzysztofom Wlodarczykom smatra kako je Tyson Fury apsolutno nedodirljiv kada je u punom treningu...

Ruski boksački stručnjak i trener poljskih teškaša Krzysztofa Glowackog i Krzysztofa Wlodarczyka, Fjodor Ljapin, smatra kako je Tyson Fury daleko ispred ostalih u teškoj kategoriji danas.

"Nitko ne bi trebao pobijediti Tysona Furyja, on uopće ne bi trebao imati konkurenciju ako trenira normalno. Fury je za mene jedini koji može uz bok Evandera Holyfielda, Lennoxa Lewisa ili Vladimira Klička. Kada su prvaci Joshua i Wilder, to nije to, to nije razina na kojoj treba biti prvak teške kategorije. Ako Tyson nastavi ozbiljno raditi, tada ne vidim boksača koji mu se može približiti", smatra Ljapin.

Čak niti Aleksandera Usika ne vidi u ravnopravnoj borbi s Furyjem, ali zato smatra da Ukrajinac ima šanse protiv Joshue.

"Ne može nadboksati Furyja, ali protiv Joshue može već sutra u ring i ako ima dobru taktiku, može pobijediti. Oni koji sve stavljaju na rizik i udarac, teško mogu boksati s Usikom i zato s Wilderom posebno ima šanse. Usik je boksač, a Wilder samo udarač."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!