Vodeni sportovi

Europsko prvenstvo u veslanju ostaje na rasporedu ove godine, Sinkovići zadovoljni

Branimir Korać • srijeda, 22.04.2020.
Europsko prvenstvo u veslanju ostaje na rasporedu ove godine, Sinkovići zadovoljni
Foto: Pixsell

Veslačkoj sezoni prijetio je crni scenarij prema kojem bi ostala bez ijednog natjecanja ove godine, međutim to se ipak neće dogoditi, barem zasad. Na rasporedu ostaje Europsko prvenstvo samo s novim datumom...

Europsko prvenstvo u veslanju trebalo je biti održano od 5. do 7. lipnja u Poznanu, ali je odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Novi termin je u listopadu od 9. do 11.

Dobra je to vijest za sve veslače koji će tako ipak imati ove godine jedno veliko natjecanje. Trebala je to biti velika godina i za veslače s Olimpijskim igrama i Europskim prvenstvom, a nakon odgode Igara za sljedeću godinu, prijetila je i odgoda Europskog prvenstva za neki kasniji termin.

"Napokon je donesena odluka o Europskom prvenstvu i napokon nakon dugog vremena imamo neki datum za koji se možemo pripremati", istaknuo je Valent Sinković za Hinu te dodao:

"Napravit ćemo plan s trenerom Bralićem i mislim da će nam to Europsko prvenstvo dobro doći jer ćemo se tijekom ljeta imati za što pripremati. To će nam na kraju pomoći i u pripremama za Olimpijske igre."

#ostanitedoma

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!