Nogomet

Tadić: 'Katastrofa je što Nizozemska nema prvaka, igrali bi i majstoricu s AZ-om'

Branimir Korać • nedjelja, 26.04.2020.
Tadić: 'Katastrofa je što Nizozemska nema prvaka, igrali bi i majstoricu s AZ-om'

U Nizozemskoj zadovoljnih gotovo i nema. Sezona je prekinuta, završena i "obrisana" tako da nema prvaka, nitko ne ispada, nitko ne ulazi u ligu...

Drastičan potez povukli su u Nizozemskom nogometnom savezu i nakon odluke Vlade o produženju zabrane igranja nogometnih utakmica do 1. rujna, sezona je prekinuta i obrisana. U tom trenutku na vrhu su bili Ajax i AZ Alkmaar s istim brojem bodova.

"Kada sam saznao vijesti, nisam bio sretan. Nije u redu da Nizozemska nema prvaka. Šteta, imali smo dobru sezonu. Igram nogomet da bih pobjeđivao, osvajao trofeje, borio se za nešto. Ako već s prvog mjesta idemo u Ligu prvaka, onda bi trebali dobiti i titulu prvaka Nizozemske", kaže Dušan Tadić za AS.

Tadić ima prijedlog s kojim bi bilo riješeno pitanje prvaka Nizozemske.

"Bilo bi dobro kada bi odigrali utakmicu protiv AZ-a i tako odlučili o naslovu prvaka, no to je moje osobno mišljenje. Jednostavno, sezona bez prvaka je katastrofa."

Srpski reprezentativac vjeruje kako bi se moglo početi i trenirati u manjim skupinama.

"Bila bi dobra ideja kada bi kao u Njemačkoj mogli početi s treninzima u manjim skupinama, koliko god je to sigurno. Na kraju dana svi se želimo što prije vratiti u pravu formu. Trenutno nam je svima u fokusu zdravlje, to je ipak najvažnije."

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!