Ostali sportovi

Fury: 'Nisam trenutno zainteresiran za boks, najvažnije je preživjeti ovo'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.05.2020.
Fury: 'Nisam trenutno zainteresiran za boks, najvažnije je preživjeti ovo'

Pojavila se priča kako su krenuli pregovori oko borbe između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, međutim Fury otvoreno poručuje kako mu boks trenutno uopće nije u glavi...

Tyson Fury školovao je Deontayja Wildera i pokazao koliko je tehnički moćniji boksač, a o budućim planovima trenutno ne razmišlja. Fury je u krugu obitelji i trenutno je najvažnije izdržati ovu pandemiju.

"Trenutno nisam zainteresiran za boks jer je najvažnije preživjeti ovo. Kroz povijest je bilo dosta sličnih pandemija koje su odnijele puno života pa je tako i ova ubila previše ljudi dosad. To je veće od mene, od boksa i sporta. Kada se svijet ponovno pokrene, onda ćemo razgovarati o zabavljanju ljudi", kaže Fury za ESPN.

Međutim to nije spriječilo Furyja da pošalje poruku kako je jedini i pravi prvak samo on.

"Joshua nije bezopasan, on je velika umiljata beba. Zašto ne bih vjerovao kada ga je nokautirao Andy Ruiz, boksač koji je uskočio kao zamjenski protivnik, s viškom kilograma, bez pravog treninga, a Joshua mu ništa nije mogao. On nema nešto s čim bi se mogao nositi sa mnom. Postoji samo jedan pravi i nepobjedivi prvak u teškoj kategoriji, svi su već gubili, a samo je jedan nepobijeđen i to Gipsy King - ja."

Fury ne razmišlja o mirovini i planira se boriti još desetak godina, a samo jednog borca vidi kao opasnost. "Najteži borac je Deontay Wilder, a svi ste vidjeli kako je zadnji put prošao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!