Vodeni sportovi

Sandro Sukno na listi želja Primorca iz Kotora

Branimir Korać • četvrtak, 07.05.2020.
Sandro Sukno na listi želja Primorca iz Kotora
Foto: Pixsell

Sandro Sukno završio je igračku karijeru i okrenuo se trenerskoj. Trenutno je pomoćnik Ivice Tucka u hrvatskoj reprezentaciji, ali vrlo je izvjesno da će krenuti i u klupsku karijeru...

Karijera Sandra Sukna prerano je prekinuta zbog već dobro poznatih srčanih problema, ali nekada najbolji vaterpolist svijeta nije pao u očaj već je krenuo ispunjavati trenerske ambicije. Zasad su one vezane uz hrvatsku reprezentaciju, ali uskoro bi mogao preuzeti i neki klub.

Jedan od glavnih kandidata je Primorac iz Kotora koji se polako budi i diže iz teške situacije u kojoj je bio, a Sukno mu je velika trenerska želja. Bivši hrvatski reprezentativac priznaje kako su već ostvareni i kontakti.

"Bilo je kontakata, zvali su me, ali to je bilo prije izbijanja pandemije koronavirusa i kasnije se nismo čuli. Vaterpolo je srao i sada je tu još dosta nepoznanica oko svega", kaže Sukno za Sportske novosti.

Sukno trenutno na Gružu radi s četvoricom hrvatskih reprezentativaca koji inače igraju u inozemstvu, a to su Andro Bušlje, Maro Joković, Marko Bijač i Nikša Dobud.

FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!