Košarka

Istraživanje u NBA ligi: 'Oko 30 posto igrača je protiv nastavka sezone'

Branimir Korać • srijeda, 13.05.2020.
Istraživanje u NBA ligi: 'Oko 30 posto igrača je protiv nastavka sezone'

Američki mediji tvrde kako je održano istraživanje među igračima žele li ili ne nastaviti sezonu, većinski žele, ali i dalje je poveći broj onih koji se ne osjećaju sigurno...

Predstavnici Udruge NBA igrača proveli su anketu među igračima te zatražili njihovo mišljenje treba li nastaviti sezonu ili je jednostavno prekrižiti.

Istraživanje je povjerljivo i nisu poznati točni podaci, ali dio igrača anonimno je priznalo za LA Times kako su kontaktirani po tom pitanju.

Jedan od igrača poručio je kako su sedmorica od desetorice zainteresirani i žele nastavak sezone.

"Međutim 30 posto onih koji ne žele je veliki broj. Što možete reći nekome tko će vam reći 'znaš što, ne osjećam se sigurnim'? Teško je o tome raspravljati iako bi se moglo jer sam uvjeren da će NBA liga biti jedno od najsigurnijih mjesta. Postojat će čvrst protokol kojeg će se svi pridržavati."

Dan ranije održana je videokonferencija na kojoj su sudjelovali Chris Paul LeBron James, Anthony Davis, Kawhi Leonard, Damian Lillard, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo i Kevin Durant, tema je bila ista te je koncenzus kako su svi za igranje, ali u sigurnim uvjetima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!