Vodeni sportovi

Bušlje napustio Pro Recco, a Buha otišao iz Brescie

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 14.05.2020.
Bušlje napustio Pro Recco, a Buha otišao iz Brescie
Foto: Pixsell

Andro Bušlje i Antonio Buha od sljedeće sezone imat će nove angažmane. Obojica su i službeno napustili svoje dosadašnje talijanske klubove.

Neovisno što voda u bazenima miruje diljem Europe, barem kada je riječ o natjecanjima, poprilično je zanimljivo i živo na tržištu igrača. Svaki dan prijelaznog roka koji praktički traje do konca ljeta nudi nove priče ili već dogovorene prelaske.

Andro Bušlje, kapetan hrvatske vaterpolske vrste tako više nije član Pro Recca. Bušlji je naime istjecao ugovor s klubom iz Genove, a u zajedničkom su razgovoru naš reprezentativac i prvak Italije dogovorili raskid suradnje. Sad već prošle, nedovršene sezone, Bušlje je igrao samo utakmice Lige prvaka za momčad Pro Recca. U kontaktu s kapetanom Barakuda je francuski prvak Marseille gdje već igra jedan hrvatski reprezentativac, Ante Vukičević.

Drugi pak talijanski prvoligaš, Brescia i službeno objavio da iz kluba odlazi Splićanin, bivši igrač POŠK-a i Mladosti, Antonio Buha. Podsjetimo, Buha je u Bresciu stigao u kolovozu prošle godine iz atenskog Vouliagmenija.

AUTOR: Hrvatski vaterpolski savez

FOTO: Tibor Jurjević/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!