Košarka

NBA legenda Patrick Ewing pozitivan na koronavirus

Matej Kačan • subota, 23.05.2020.
NBA legenda Patrick Ewing pozitivan na koronavirus

Bivši centarski velikan NY Knicksa i sadašnji trener Georgetowna Patrick Ewing objavio je kako je pozitivno testiran na COVID-19. Ewing je to objavio na svojim društvenim mrežama...

Novo veliko ime u svijetu sporta pozitivno na koronavirus ono je Patricka Ewinga. 57-godišnji legendarni centar New York Knicksa objavio je u petak da je testiran pozitivno na COVID-19, a uz objavu na društvenim mrežama je izdano i priopćenje njegovog Georgetowna.

"Ewing je pod brigom te u izolaciji u lokalnoj bolnici. On je jedini član košarkaškog programa na Georgetownu koji je pozitivno testiran na virus", stoji u priopćenju sveučilišta čiju je košarkašku momčad Ewing preuzeo 2017.

Legendarni centar je odradio sveučilišnu karijeru dok 1985. nije izabran od strane NY Knicksa u kojima se zadržava do 1985., a tih je godina Knickse vodio do doigravanja u svakoj osim dvije sezone. Ewing je karijeru završio 2002., a kao trener je bio i pomoćnik u nekoliko NBA ekipa.

"Virus je ozbiljan i ne bi ga trebalo olako shvaćati. Želim potaknuti sve da ostanu sigurni i da se brinu za sebe i voljene. Više nego ikad želim zahvaliti zdravstvenim radnicima i svima na prvoj liniji obrane. Bit ću dobro i svi ćemo ovo prebroditi", poručio je Ewing.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAKoronavirus
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!