Košarka

Vlasnik Virtusa: 'Još vjerujemo u Euroligu'

Matej Kačan • subota, 30.05.2020.
Vlasnik Virtusa: 'Još vjerujemo u Euroligu'
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Vlasnik talijanskog Virtusa iz Bologne Massimo Zanetti još nije izgubio nadu u plasman njegovog kluba koji želi igrati Euroligu...

Vlasnik Virtusa iz Bologne Massimo Zanetti ne gubi nadu u plasman njegove ekipe u Euroligu. Virtus je uložio mnogo u ekipu te je pucao na osvajanje Eurokupa, ali je prekidom sezone izostala mogućnost plasmana na taj način jer je Euroliga odlučila kako u sljedećoj sezoni igra istih 18 klubova.

"Virtus zaslužuje igrati među najboljima u Europi. Dugo smo o tome razgovarali, bio sam uvjeren da smo ove sezone zaslužili da igramo najjaču ligu, ali ja ne gubim nadu."

Osim Eurolige i Eurokupa, prekinuta je i košarkaška Serie A u kojoj također nije proglašen prvak. I tu Virtus može osjećati nepravdu jer je u trenutku prekida bio prvi na tablici.

"Titule se osvajaju na terenu, ali uvjeren sam da bi i u doigravanju bili odlični. Nisu mi se svidjele šale nekih o našem porazu od Venecije za pola koša, a u ligi smo ih dobili oba puta. Ponavljam, titule se moraju osvojiti na kraju svih utakmica. To je kao biciklizam, sve do posljednjeg kilometra se računa."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!