Nogomet

Blatter: 'Infantino je postao megalomanijak'

Matej Kačan • utorak, 02.06.2020.
Blatter: 'Infantino je postao megalomanijak'
Foto: Pixsell

Teške riječi prema svom nasljedniku je uputio bivši predsjednik Fife Sepp Blatter koji je javno osramoćen optužbama za mito i korupciju tijekom svog mandata na vrhu svjetskog nogometa...

Bivši predsjednik Fife Sepp Blatter kojeg se kazneno goni zbog prekršaja u korupciji za vrijeme svog mandata oštro je kritizirao svog nasljednika Giannija Infantina. Švicarac kaže da je Infantino u svojoj pohlepi sve u nogometu povećao i proširio bez potrebe.

"Čini se da Infantino krči put za predsjedništvo. SP od 48 ekipa, projekt Gol je promijenio ime jer želi tri puta više novca. Veliko Svjetsko klupsko prvenstvo od 24 ekipe, žensko Svjetsko prvenstvo je povećano s 24 na 32 ekipe. Nije sve to moguće, teško je za probaviti."

Blatter je ustvrdio da je sve to napravljeno u jednom cilju - pohlepi Infantina za kojeg kaže da je postao previše pohlepan za zaradom.

"On igra sam sa sobom jer je opsjednut sobom. Postao je megalomanijak. U svojoj aroganciji više ni ne razgovara s predsjednicima nacionalnih Saveza, već samo s čelnicima država", kazao je Blatter.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis02.06.2020. u 20:05
    blatter nije osramoćen, na kojoj osnovi? osramoćeni su infantino i njegov pajdo platini.
    cameosis