Nogomet

Petar Musa krasnim golom donio Slaviji pobjedu u gostima kod Pribrama

Branimir Korać • utorak, 02.06.2020.
Petar Musa krasnim golom donio Slaviji pobjedu u gostima kod Pribrama
Foto: Dejan Popek

Mladi hrvatski reprezentativac Petar Musa nastavlja s vrlo dobrim izdanjima u dresu lidera češkog prvenstva praške Slavije. Musa je bio jedini strijelac u pobjedi Slavije kod Pribrama 1:0...

Praška Slavia dominira češkim prvenstvom, nalazi se na vrhu ljestvice s velikom bodovnom prednosti nad Viktorijom Plzen i ima gol razliku 55:8.

Novu pobjedu upisala je u 27. kolu i to u gostima kod posljednjeplasiranog Pribrama s tijesnih 1:0. Domaćin je pružio dobar otpor, odlično se branio sve do završnice kada mladi hrvatski reprezentativac Petar Musa zabija za pobjedu.

Musa je u igru ušao u 68. minuti umjesto Ladislava Takacsa, a pogodak je postigao u 82. Obrana Pribrama nije dobro očistila opasnost u 16 metara, lopta se odbila do Muse koji iz prve bez razmišljanja iz voleja šalje loptu u mrežu s nekih 11 metara.

Nakon što je prvi dio sezone odradio na posudbi u Liberecu gdje je postigao sedam golova, Musa je u Slaviji u sedam nastupa dodao još tri. S deset postignutih golova ove sezone poravnat je na vrhu ljestvice strijelaca s još petoricom igrača.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!