Tenis

Fett nadvisila Vekić, Ćorić bolji od Čilića na Hrvatskom Premijer Tenisu

Matej Kačan • nedjelja, 07.06.2020.
Fett nadvisila Vekić, Ćorić bolji od Čilića na Hrvatskom Premijer Tenisu

Odigrana su i finala na osječkom Hrvatskom Premier Tenisu u organizaciji HTS-a i obitelji Vekić, a pobjedu u muškom singlu je u posljednjem dvoboju dana protiv Marina Čilića odnio Borna Ćorić...

Odigrani su i finalni susreti na Hrvatskom Premijer Tenisu koji se u organizaciji Donne Vekić, njezine obitelji i HTS-a igrao u Osijeku. Odigrana su finala muških i mješovitih parova, legendi te žensko i muško finale u singlu.

Nikola Mektić i Franko Škugor su u finalu muških parova svladali Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6:3, a u mješovitim parovima su pobjedu odnijeli Borna Gojo i Tereza Mrdeža s 4:0 protiv Duje Ajdukovića i Ane Konjuh.

Posebna je poslastica bilo finale parova legendi gdje su velikani Iva Majoli i Goran Prpić udružili rekete s mladim osječkim teniskim nadama Matejem Dodigom i . Majoli i mladi Dodig su slavili s 4:2.

Za kraj su uslijedili najatraktivniji mečevi, a to su finala u singlu u muškoj i ženskoj konkurenciji. U ženskom je finalu protiv Donne Vekić umjesto Konjuh stala Jana Fett koja je protiv domaće igračice načinila iznenađenje te je slavila sa 6:2, a u muškoj je konkurenciji Borna Ćorić napokon slavio protiv Marina Čilića sa 6:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!