Košarka

Poznati novi važni datumi u nastavku NBA sezone

Matej Kačan • utorak, 09.06.2020.
Poznati novi važni datumi u nastavku NBA sezone

U ponedjeljak je održan sastanak sindikata NBA igrača na kojem su potvrđeni još neki važni datumi u nastavku NBA lige koji će se dogoditi u Orlandu krajem srpnja...

Svakog dana sve više detalja oko nastavka NBA sezone izlazi na svijetlo pa smo tako u ponedjeljak navečer saznali nove važne datume. Igrači su održali sastanak svog sindikata gdje je za početak potvrđeno da će se eventualno razigravanje za osmo mjesto u doigravanju održati 16. i 17. kolovoza.

Doigravanje kreće 18. kolovoza, druga runda 1. rujna, a finala konferencija dva tjedna kasnije. Finale će početi 30. rujna, a posljednji mogući datum završetka sezone je 12. listopada kad bi se odigrala eventualna sedma utakmica finala.

Svaka će momčad po povratku u Orlando od 31. srpnja do 16. kolovoza odigrati osam utakmica regularne sezone, a razigravanje za posljednja mjesta u konferencijama će se dogoditi ako osma i deveta momčad u konferenciji imaju razmak među sobom od najviše četiri pobjede.

U razigravanju bi se igrale dvije utakmice, a osmoj ekipi bi bila potrebna samo jedna pobjeda od te dvije za doigravanje. Deveta momčad bi trebala pobijediti u oba susreta za skok u doigravanje. Na Istoku je situacija jasna, Orlando je osmi s 5.5 pobjeda ispred Washingtona koji je jedina momčad s Istoka van doigravanja koja se vraća igranju.

Zapad je mnogo kompliciraniji pa za osmim Memphisom za 3.5 pobjeda zaostaju Portland, New Orleans i Sacramento, dok su još unutar šest pobjeda San Antonio i Phoenix.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBAKoronavirus
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!