Nogomet

Nova dva gola Bobičanca, Celje zakompliciralo borbu za titulu

Branimir Korać • nedjelja, 14.06.2020.
Nova dva gola Bobičanca, Celje zakompliciralo borbu za titulu
Foto: Dejan Popek

Slovenci ovog vikenda odrađuju utakmice 27. kola, a Luka Bobičanec u sezoni karijere odveo je Muru do nove pobjede s dva postignuta gola...

U 27. kolo slovenskog prvenstva Olimpija je ušla s pet bodova prednosti nad Celjem i trebala je pobjedu kako bi napravila veliki korak prema naslovu prvaka. Međutim na kraju je izgubila 1:0 i što je još gore za Zmajčeke, Celje je došlo na samo dva boda zaostatka.

Pobjedu Celju donio je Mitja Lotrič golom već u devetoj minuti. U tvrdoj utakmici Ante Vukušić odradio je svih 90 minuta i ubilježio ejdan nemoguć promašaj kada se spetljao pred praznim vratima. Kod Celja Josip Ćalušić, Karlo Plantak i Dario Vizinger igrali su cijelu utakmicu dok je Ivan Božić izašao u 63. minuti.

Mura je povezala dvije pobjede i ostala u igri za Europu. Nova je stigla protiv Tabora koji je svladan s 3:2.

Dvostruki strijelac bio je Luka Bobičanec koji je zabijao za 1:0 i 3:2 te je tako ponovno vodio svoju momčad do pobjede. Jan Gorenc dodao je još jedan pogodak. Za goste su zabijali Stefan Stevanović i Leon Sever.

Matko Obradović branio je cijelu utakmicu kod domaćina, a Bobičanec je izašao u 88. minuti. Kod gostiju svih 90 minuta igrali su Antonio Azinović, Mario Babić, David Šugić i Mario Zebić. Dominika Mihaljevića u 90. minuti zamijenio je Ivor Horvat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!