Tenis

Đoković: 'Zverev je bio MVP, Ćorić najbolji asistent'

Matej Kačan • petak, 19.06.2020.
Đoković: 'Zverev je bio MVP, Ćorić najbolji asistent'
Foto: Pixsell

Nakon revijalne košarkaške utakmice između sudionika Adria Toura i košarkaša Zadra, svoje su dojmove podijelili akteri koji su sudjelovali u ovoj velikoj promociji za klub i grad Zadar...

Prezadovoljni su bili svi akteri nakon revijalne košarkaške utakmice između teniskih velikana i košarkaša KK Zadar, a posebno je oduševljen bio Novak Đoković koji je pokušao izanalizirati događanja na terenu i "podijeliti" individualne nagrade.

"Ovom prilikom vas molim da vi koji ste bili prisutni izbrišete sve što je bilo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme je sigurno bilo bolje, kad smo se malo zagrijali. MVP utakmice je sigurno Saša Zverev, on je imao najviše laganih zakucavanja. Dimitrov se najviše borio, Borna je najbolji asistent. Nismo bili loši", pohvalio je svoje kolege Đoković.

Posebno zanimljiv bio je osvrt Dominica Gilberta. Košarkaš Zadra ni nakon ovakve, revijalne predstave nije odstupio od "standardnih" izjava sportaša nakon utakmica.

"Što da vam kažem, teška utakmica. Potrošili smo dosta energije, naporno je. Najbitnija je stvar da smo pobijedili, idemo dalje i to je to", našalio se Gilbert i dodao: "Baš me iznenadio ovaj Zverev, nisam znao da može tako zakucavati. Sigurno je bio MVP."

Dobro se zabavio i Grigor Dimitrov koji je po Đokovićevom sudu bio najborbeniji i najaktivniji čovjek na parketu.

"Bilo je jako zabavno, svatko je pridonio na svoj način. Puno je to za nas putovanja, ali i zabave. Svima nam se jako sviđa nastupati na ovakvim događanjima", kazao je Dimitrov za službeni YouTube kanal KK Zadar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!