Tenis

Đoković svladao Serdarušića prije finala s Rubljovim

Jan Šneler • nedjelja, 21.06.2020.
Đoković svladao Serdarušića prije finala s Rubljovim
Foto: Pixsell

U posljednjem kolu skupine A, Novak Đoković u dva seta svladao je mladog hrvatskog tenisača Ninu Serdarušića...

Završilo je i posljednje kolo skupine A na Adria Touru u Zadru, a Novak Đoković samo je potvrdio status prvog tenisača svijeta. U posljednjem kolu s 2:0 svladao je mladog hrvatskog tenisača Ninu Serdarušića i još mu predstoji finale protiv Alekseja Rubljova.

U prvom setu Serdarušić je prilično namučio Đokovića. Imao je hrvatski tenisač već u prvom gemu dvije break prilike, ali vrhunac je bio u trećem gemu kod rezultata 1:1. Serdarušić je imao četiri vezane break lopte, ali nažalost nije uspio.

Đoković se obranio i uzeo servis Serdarušiću u sljedećem gemu te s 4:1 osvojio prvi set. U nastavku nije bilo toliko uzbuđenja, tenisači su držali svoje servise i ušlo se u tie-break. Tu je Đoković bio bolji i sa 7:3 osvojio drugi set te potvrdio ulazak u finale.

Serdarušić je na Adria Tour ušao kao zamjena za Grigora Dimitrova, a u dva odigrana meča upisao je pobjedu protiv Peđe Krstina (4-3, 4-3) i današnji poraz od Đokovića. Srpskog tenisača večeras od 20 sati očekuje finale turnira protiv Rubljova.

Adria Tour, skupina A, 3. kolo:
Novak Đoković (Srbija) - Nino Serdarušić (Hrvatska) 4:1 4:3(3)

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!