Tenis

Nikolina Babić: 'Pozivam sve na povećan oprez i pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera'

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.06.2020.
Nikolina Babić: 'Pozivam sve na povećan oprez i pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera'
Foto: Pixsell

Nakon jučerašnjih događanja na Adria Touru u Zadru, oglasila se i predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić...

Hrvatski teniski savez sudjelovao je u organizaciji Adria Toura u Zadru, prije početka samog turnira održao je i pozivni turnir.

Glavni turnir ipak nije dovršen, uoči finalnog dvoboja stigao je pozitivan test na korobavirus kod Grigora Dimitrova.

"Sigurnost svih posjetitelja i sudionika Adria Toura u Zadru na prvome je mjestu. Odmah po saznanju da je Grigor Dimitrov pozitivan na Covid-19 otkazan je finalan meč. Prema mišljenju epidemiologa posjetitelji koji nisu bili duže od 10 minuta u izravnom kontaktu s pozitivnim igračima nemaju razloga za zabrinutost. Sinoć je testiran dio igrača kao i prateći timovi, a od jutros traju testiranja organizacijskog odbora te drugih uključenih u samu organizaciju turnira.

Također pozivam sve na povećan oprez i pridržavanje svih preporučenih epidemioloških mjera i uputa epidemiologa g. Krunoslava Capaka i g. Alana Medića oko daljnjeg postupanja", izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Inače, Hrvatski teniski savez ujedno je odgodio na dva tjedna sva događanja i sva natjecanja koja su trebala uslijediti.

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!