Tenis

Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus!

Matej Kačan • petak, 26.06.2020.
Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus!
Foto: Pixsell

Jutrošnja nagađanja hrvatskih medija o pozitivnom testu Gorana Ivaniševića na koronavirus je na svom Instagramu potvrdio i sam tenisač...

Nagađanja o tome da je Goran Ivanišević ipak pozitivan na koronavirus je prvi jutros prenio Nacional, a u 12:45 je vijest na svom Instagram profilu potvrdio i sam Ivanišević. Legendarni hrvatski tenisač tako je novi sudionik Adria Toura u Zadru koji je ipak zaražen.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", napisao je Ivanišević na svom profilu.

Podsjećamo, prvi zaraženi u Zadru je bio Grigor Dimitrov, a nakon njega su pozitivnima potvrđeni i Borna Ćorić te Novak Đoković. Ivaniševiću su prva dva testa bili negativni, ali je virus očito prošao fazu inkubacije te je treći nalaz pozitivan.

FOTO: marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!