Ostali sportovi

New England Patriotsi doveli veliko pojačanje, potpisao Cam Newton

Matej Kačan • ponedjeljak, 29.06.2020.
New England Patriotsi doveli veliko pojačanje, potpisao Cam Newton

Nakon što im je otišao dugogodišnji QB Tom Brady, New England Patriotsi su pronašli zamjenu za njega. Kao slobodan igrač u Patriotse dolazi bivši MVP lige Cam Newton...

New England Patriotsi će i u sljedećoj sezoni imati zvjezdano ime na poziciji bacača. Nakon odlaska Toma Bradyja u Tampa bay, Patriotsi su kao slobodnog igrača jednogodišnjim ugovorom potpisali Cama Newtona koji je u ožujku otpušten iz Carolina Panthersa.

31-godišnji Newton je operirao stopalo 2019. te je udaljen s terena, a Panthersi više nisu mogli trpjeti njegove probleme s ozljedama uz veliki ugovor te su ga otpustili i odlučili se za nova rješenja.

Newton je u ligu stigao kao velika nada, a gotovo odmah je postao zvijezda. Njegov stil s mnogo trčanja i probijanja za jednog QB-a ga je učinio vrlo atraktivnim te je 2015. osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača lige, a uveo je Pantherse u 50. Super Bowl 2015.

Tamo je ipak izgubio od Denver Broncosa, a nakon toga slijedi pad i problemi s ozljedama koji su kulminirali u ožujku s otkazom. Sad će imati novu šansu za restart karijere pod palicom Billa Belichicka koji je poznat kao trener koji zna oživjeti karijere zvijezda u padu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!